postorder brudens webbplats recensioner

Ni kan andra din betalningsmetod igenom att gast Tinder samt knata at Installningar

Ni kan andra din betalningsmetod igenom att gast Tinder samt knata at Installningar

Emellanat kan Tinder offerer produkter samt tjanster forut kop (“kop i appen”) igenom App Store, Google Play Store, budfakturering, Tinder-direktfakturering alternativ andra betalningsplattformar som befinner sig godkanda av Tinder. Om du valjer att gora ett inkop i appen kommer ni att uppmanas att styrka ditt handla tillsamman saken da tillampliga betalningsleverantoren och din betalningsmetod (vare sig det ar ditt fotografi alternativ en tredjepartskonto som Google Play Store alternativ App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras stav inko i appen till do priser som visas for dig stav saken da alternativt do tjanster ni har valt oc eventuella forsaljnings- eller dyli skatter sasom kan tas ut kungen dina betalningar, och ni godkanner att Tinder alternativt tredjepartskontot, i forekommande rattssak, tillat debitera dig.

Forsavit ni handla en automatiskt frekvent, aterkommande prenumeration igenom e forvarv i appen kommer du debiteras forut prenumerationen via din valda betalningsmetod tills n avslutar den. Efter din etta prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas sta en farsk cykel, mot det kostnad du godkande nar n tecknade prenumerationen, forsavitt du inte avslutar den framfor fornyelsedatumet.

Invandningar til en betalning saso redan gjorts bor riktas

mot Kundsupportom n faktureras live fran Tinder alternativ det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Ni kan likas handla invandningar vi att kontakta din sandre alternativ betalningsleverantor, som kan bidra ytterligare vagledning forsavitt dina jamstalldhet och tillampliga tidsgranser. N kan nar som helst ta tillbaka ditt samtycke at automatiska kortbetalningar vi att flanera at Installningar kungen Tinder eller det berorda tredjepartskontot, men tank pa att du ann befinner si skyldig att erlagga utestaende summa.

Om Prislista för romantiska turer n vill forvranga eller sluta din prenumeration behover ni logga in villig ditt tredjepartskonto (eller knalla at dina Installningar kungen Tinder) sam forsena komma instruktionerna for att beratta opp eller avblasa din prenumeration, ehur du ager raderat inneha ditt konto hos oss alternativt tagit dan Tinder-appen av din enhet. Att utplana ditt konto gallande Tinder alternativ att avverka Tinder-appen a din avdelning avslutar alternativt avbryter icke din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora i enlighet me din betalningsmetod tills du uppg op alternativ avslutar din prenumeration kungen Tinder eller ditt tredjepartskonto. Forsavit du uppge op eller avslutar din prenumeration kan du ga vidare att forbruka prenumerationen fram till slutet itu den aktuella prenumerationsperioden, skada din prenumeration fornyas ick postum att saken dar aktuella perioden befinner si fullbordande. Medlemmar saso bor i Tyskland kan sluta sin prenumeration tillsammans nago manads uppsagningstid postum att saken da fornyats stav en pur kalender ar, samt ratten att anfora upp avtalet darfor avtalsbrott ar orubbad.

Plus krav som innefatt forsavit n betalar Tinder genast tillsamman din betalningsmetod. Ifall ni betalar Tinder bums kan Tinder justera eventuella faktureringsfel eller felbedomning saso dom utfor ehuru de allareda har begart alternativt fatt projs. Forsavitt du initierar en aterkrav alternativt annorlunda annullerar en ersattning saso gjorts med din betalningsmetod, kan Tinder sluta ditt konto direkt postumt eget gottfinnande.

Det har kan utmynna i en justering it dina faktureringsdatum pro betalningen

Forsavitt nagon projsa ej kan genomforas darfor att kortets giltighetstid age vandra ut, otillrackliga redskap eller utav annan orsa, samt ni icke redigerar din betalningsinformation, uppg opp alternativt avbryter din prenumeration, forblir n ansvarig forut eventuella obetalda belopp samt medge oss att fortskrida fakturera betalningsmetoden, nar den uppdateras. Darjamte medger ni oss att ringa uppdaterade alternativ ersattande utgangsdatum och kortnummer stav ditt kredit- eller betalkort som tillhandahalls bruten din kredit- alternativ betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras gallande din betalningsmetod och kan regleras itu samforstand emellan dej och finansinstitutet, kreditkortsutgivare alternativt annan leverantor av selektera betalningsmetod. Forsavitt du bor utstott Amerika, samtycker n mo att din ersattning at Tinder kommer att infalla genom MTCH Technology Services Limited.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *