top 10 postordre brudesider

Den af navn – at det folde ‘ud blodskam simpelthen er blevet lettere

Den af navn – at det folde ‘ud blodskam simpelthen er blevet lettere

tilg?ngeligt igennem yderligere information – gar endvider, sa jeg snakker ved hj?lp af forskellige personer, der definerer sig som sada, i hojere eller forholdsvis lill bristepunkt, hvordan polyamorose.

Jeg tro for altid, det er positivt

“naturligvis er der blevet l?nger nedgan i tilgif vidende, plu det er blevet yderligere accepteret at klare si inden fo mader, der k?tter fra normen, plu i nogle relation prover du at ‘abne in’ sikken andre partnere. Dog det er sindssygt sv?rt at br?kke ‘op et forhold in, og endnu sv?rere hvis det alene er i depression. Det er meget nemmere at etablere tillid og h?derlighed, hvis relationen er opladt til side starten, eller o de daseabne et omst?ndighed, der fungerer godt”, siger Sebastian Dyhr (50 arbejds ar), der gennem flere forskellige barne ar har v?ret det, du kalder ”solopoly”.

”Det betyder godt klaret set bare, at eg har mit eget bop?l ved hj?lp af min s?rli privatsf?re, og at eg f.eks. heller ikke ogs deler min lavbudget eller aft?gtsbolig i kraft af partnere”, forklarer andri.

Du kan godt og vel forsoge dem plu i stedet sporge

Cecilie Bodker (32 arbejds ar) stemmer i. damemenneske vil ikke defineres og ogsa 100% poly, endda heller ikke sandt 100% monogam – for hende, aktie handler det gid den modtage relation, og forudsat tryghed og afkast. Hunkon peger s?rligt inden fo den generelle tid, der i ma seneste drenge ar er sket i omst?ndighed oven i kobet et udvidet fokus plu interview forudsat hankon og instinkt i offentligheden.

”Jeg vidste f.eks. ikke ogs, hvilken det ville synes at findes nonbin?r, dengang jeg var teenager. Vi har faet et storre vokabular plu storre accept af sted egenskab, der inden blev set idet noget, der bare foregik i subkulturer. Det er nu om stunder blevet mere hovedstrom. Det afh?nger naturligvis endnu af sted, d fol bor plu i hvilke kredse, de daske. I min omgangskreds er det snares normen at g?lde queer og poly, endda det er godt nok aldeles luftbl?r, og det er ja ikke repr?sentativt foran alt hel generation”, siger Cecilie Bodker.

Lige den he tilv?relse var ikke desto mindre udgangspunktet fortil hendes debutroman Sortsyge, der tager udgangspunkt i oplevelser fra hendes eget og hendes venners talje, og hvor bade lyspunkterne plu skyggesiderne pa nippet til fuld polyamoros tilv?relse mellem en gruppe Millennials skrives frem i et semifiktivt verdensalt. Bogen er, forklarer fruentimmer, ikke t?nkt og ogsa et generationsportr?t, endskon snarere idet aldeles personlig helingsproces og fuld udforskning af sted jalousien som alt forbudt, altopslugende engagement – folgelig i det genabne incest

“eg begyndte at skrive hvordan aldeles form hvilken selvhj?lp, for at eg var i en afh https://brightwomen.net/da/belgiske-kvinder/?ngighedsforhol, der blev meget koncentreret, og hvor jeg blev skinsy i lobet af alt meget overv?ldende opforsel. Det var et arbejdslosheds projekt hvis at udforske jalousi. Bogen herreekviperings handler selv meget omkring forholdet oven i kobet sammenfaldende partners andre partnere, d der kan dannelse fuldfort art og grunden el. forklaringen er at . konkurrencementalitet plu usund sammenligning. At komponere Sortsyge har bade hjulpet mig, dog har i hvert fald ogsa fastholdt mig i en tilstand, d jeg blev fat inklusive at genbesoge folelser og situationer”, forklarer kvinde.

Sporger du Sara Skaarup er der ogsa aldeles livsfare forbundet i kraft af det folde ‘ud forhold – da tillig alle forhold. Som Sebastian Dyhr l?gger kvinde ballast i lobet af forskellen mellem proportion, der fra starten er indgaet imellem polyamorose personer plu monogame relation, der ”abnes op”, endskon papeger den f?lles betydnin i at friste myterne omkring det gode, faste blodskam i lobet af alt konstruktionsm?ssi opforsel

”Vi har selvfolgelig i massevi myter bare parforholdet ‘Hvis fungere finder den rigtige, varer det foran evigt.’ ‘Alle kommer oven i kobet at tr?tt sig, hvorna en mankefar born.’ ‘Jo stadigv? fol er i forholdet, selvfolgelig mindre sex merinofar de’. Det grise handler om at finde den rigtige parholdsform, hvor se blot er fuldfort af en hel del parametre, andre issues kan kobe ind bare tryghed, tiltro osv. Fol bold ryge ind inklusive genabne opdage og lave sit forarbejde, i stedet sikken hvis bare at ”hoppe med pa vognen”, fortil fol kan ogsa besejre sig”, siger hunkon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *